IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес вдъхновение: Деми Мур по бански

16 юли 2021 10 50

Кардио с танци помага на актрисата да остане във форма

Снимка: Getty

Деми Мур се наслаждава на почивката си в Гърция.

През последните две седмици актрисата събира слънчеви лъчи на Санторини заедно с дъщеря си Румър Уилис. Двете дами не крият щастието си и често споделят снимки в социалните мрежи, с които успяват да накарат всички фенове, които все още не са стигнали до морето, искрено да им завиждат.

Последният кадър на Мур, публикуван в Instagram, не само ни накара да мечтаем за ваканция, но ни подсети, че трябва да се запътим към фитнеса. 58-годишната звезда сподели няколко снимки, на които позира в черен бански от две части и показва стегнатата си фигура. „Подготвям се за още един ден в рая“, написа тя, а в колекцията беше включена и снимка на Егейско море.

Преди няколко дни пък Деми публикува още снимки от почивката си, с които доказва, че пясъкът и вълните наистина вдигат нивата на серотонин. Усмихната до уши, тя позира в цветно парео, под което носи неонов цял бански. „По местата, приготви се, тръгвай! Показвам едно от любимите си места“, написа Мур и разкри, че банският ѝ е на марката Andie, в чиято реклама участва заедно с трите си дъщери – Талула, Румър и Скаут.

Освен интересните бански, феновете не можеха да не забележат и стегнатата фигура на 58-годишната Мур. „Обожавам това тяло“, „Еха, Деми!“, „Изглеждаш невероятно“, бяха част от коментарите под публикацията, допълнени от емотиконки на пламъци, аплодисменти и сърца.

Актрисата никога не се е притеснявала да споделя за фитнес рутината си, която ѝ помага да поддържа тялото си във форма. Наскоро тя разкри, че се е завърнала към тренировките след четиригодишна пауза. Тя е поела на това приключение заедно с виртуален фитнес център, който включва групови и индивидуални занимания.

Мур също така е голям фен на танцовото кардио. Тя често публикува видеа, на които показва уменията си, а рутината ѝ кара човек да се изпоти само от гледане. Целта ѝ е да стегне не само корема, но и задните части и да постигне една перфектна форма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари